tak nampak kantung

assalamualikum nk tnya hr ni sy g confrmkan pregnancy sy di kk. doktr scan xnmpk kantung lagi cuma dinding rahim mcm tebal sikit. lepas tu dr srh sy test upt dan result dia positif dan kiraan dar doktr sy 5 minggu 6 hri. ada tak sape2 mcm sy scan tak nmpk pape🥹🥹#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

21 Balas

Normal je sis.. Insya allah jaga pemknn jgn mkn bnde2 yg blh bhyekn kndgn.. Sy ank no1 n 2 okay ngdg ke 3 nii scan 7w xnmpk janin hanya kantung jee..

7mo ago

owh sy g kk ada rezeki nnt sy scan d swasta❤️tu yg wsau kan tkt pregnnt luar rahim 🥹🥹 ok awak doa kan sy tau