tak nampak kantung

assalamualikum nk tnya hr ni sy g confrmkan pregnancy sy di kk. doktr scan xnmpk kantung lagi cuma dinding rahim mcm tebal sikit. lepas tu dr srh sy test upt dan result dia positif dan kiraan dar doktr sy 5 minggu 6 hri. ada tak sape2 mcm sy scan tak nmpk pape🥹🥹#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

22 Balas

Normal je sis.. Insya allah jaga pemknn jgn mkn bnde2 yg blh bhyekn kndgn.. Sy ank no1 n 2 okay ngdg ke 3 nii scan 7w xnmpk janin hanya kantung jee..

11mo ago

owh sy g kk ada rezeki nnt sy scan d swasta❤️tu yg wsau kan tkt pregnnt luar rahim 🥹🥹 ok awak doa kan sy tau

Normally 6weeks abouve baru nampak kantung. Utk nmpak janin and dengar hearbest tu masa 8-9weeks. So its normal kalau 5w lebih tak nampak lagi

11mo ago

owh i see❤️ lega hati ni sikit awak🥹 lagi 3 minggu sy repeat lagi g kk

saya pum mcm tu jugak dr ckap awal lgi nk nmpk baby tnggu 12 ke 13 mnggu bru nmpk... dowload pregnacy tracker untuk lihat perkembangan baby

11mo ago

owh awak guna apps ape ? sy guna flo gan p.c

Saye pon same..tapi doc refer ke hospital utk buat blood test then repeat scan kat kk lepas 2minggu..alhamdulillah dh nmpk kantung skrg😊

11mo ago

wah alhamdulilh❤️ sy cuma kena repeat semula 3 minggu lagi, tp xde amik darah lagi. hrap2 nmpk la nnt 3 minggu lagi❤️

Masih terlalu awl tu.. sy 6 minggu bru nmpk kantung.. tu pun sy pergi 2klinik yg berbeza (scan dia lagi canggih)..

3mo ago

hi awk maaf nak tanya, mcmana boleh tahu awk hamil chemical pregnancy.. Ada tanda2 yg awk alami tak..

sye scan kat swasta... baru nk masuk 5 week... dh nampak kantung tp kecik lagi... 2 minggu lg kne pegi scan blik...

11mo ago

owh sy g kk je awak. scan xnmpk lagi. lagi 3 minggu kena dtg semula

Saya 5 minggu tak nampak jugak. 6 minggu buat tvs alhamdulillah nampak kantung , baby dan heartbeat

11mo ago

owh ok awak. insyallah ada rezeki sy try scan di swasta😍

awal lg tu awak .. sy masa pregnant sy scan masa 10weeks .. terus nmpak baby dan heart beat

11mo ago

ok awak terima kasih tau❤️❤️

Sy lgsug tak x scan awak. Swasta pon tak pergi. Tunggu appointment kk je 3hb ni.

11mo ago

tu la awak🥹harap 3 minggu lagi scan dh nmpk😍

Mcm saya haritu pergi scan xnampak apa2 pun,xde pulak suruh repeat scan

11mo ago

owh i see, sy br 5 minggu tu yg doktr srh dtg balik lagi 3 minggu