tak nampak kantung

assalamualikum nk tnya hr ni sy g confrmkan pregnancy sy di kk. doktr scan xnmpk kantung lagi cuma dinding rahim mcm tebal sikit. lepas tu dr srh sy test upt dan result dia positif dan kiraan dar doktr sy 5 minggu 6 hri. ada tak sape2 mcm sy scan tak nmpk pape🥹🥹#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

21 Balas

5 week masih awal lagi tp bila clinic lab dah sahkan awak pregnant tu Alhamdulillah 😍 Nanti dah 8week boleh dtg balik. Buat masa ni just jaga diri & pemakanan shj ya

7mo ago

ok awak❤️ aha awak, pekerja lab tu tunjuk terus upt dekat sy td 😍terima kasih tau , doa kan sy ❤️