Kehamilan......

Assalamualikum... Hai nak tnye nk kepastian.. Nnty suami bole masuk ke teman kita masa bersalin nnty. Dgr2 x bole sbb kes meningkat.. #ingintahu #firstbaby #firstmom

7 Balas

Last month tanya hospital putrajaya, dorg ckp husband boleh masuk but atleast dh fully vaccine and kena buat swab test before masuk tu. Not sure lah skrg ni case makin byk and dh nk endemik ni mcm mana. Harap saya bersalin bulan july ni hubby boleh masuk la 😮‍💨🤲🏻

tak blh . kwn sy bersalin siap awal² die bg form tk bg suami teman . blh jenguk time nk keluar tu je . azan pn time nk keluar hospital .. tu melaka laa .lain tak tahu

Kerajaan nak jadikan covid 19 endemic pada 1 April. Sempadan pun akan dibuka. Rasanya boleh tak suami masuk lepas ni.

Kalau gov hospital mmg tak boleh. Bersalin siap kena pakai mask lagi. Kalau private boleh je

2y ago

jem kepala nk tarik nafas tu ... hihuhu

Ikut hospital juga. Kena call tanya prosedur hospital mcm mana

kes makin naik tak payahlah mimpi nak suami temankan ...

Kebanyakan dah tak boleh sbb kes naik