susu formula

Assalamualaikum....tumpang tanya ad sapa2 yg fasih x Sal susu formula,anak sy bru je sy lepas breastfeeding dalm 5hari..memng fully bf sblm ni..masalahnya skrunk ank sy xminum susu len,da Cm2 susu try Bg yg latest Dutch lady perisa coklat,itu pom xnk minum..ad sape tau susu apa yg sesuai untuk Cm ank sy...umur 2tahun..skrunk anak sy minum air Milo..itu ja dia nk..sy risau Lau slalu minum air Milo uh..

2 Balas

jgn bg milo sis nt bole kne sembelit ank awk lg kecian nt buntot dy brdarah n najis keras . kne juga try cri susu yg sesuai sis .