#ingintahu

Assalamualaikum...Sye nak tanye kebiasaan denyutan jantung bby ni menentukan bby kew??kebiasaan bby boy brp?girl berapa?

6 Balas

Waalaikumussalam. Tak pernah pula saya dengar berkenaan hal ni mommy. Saya ada pengalaman baby girl so tak pasti

Bby Saya denyutan konon mcm baby boy.skli kluar baby girl.😂😂 xde la.mitos je.garisan itu ini pun xbtl.

w'salam. kata org 140 ke atas boy. Which for me is true. baby girl sy bawah 135 cmtu.

Tak menentu pun. Takleh nak caye 😆

tidak lah.. 😁😁

Mitos je sis 😁

2y ago

❤️