breastfeeding

Assalamualaikum...sy stress kblkgn ni sbb anak sy 1y11m msh bf .sy berhasrat smpai umur genap 2yo bru putus susu.mslh skrg ank sy xboleh brenggang lnsg krp myusu mcm anak dlm hari. Ble nk msk time tu la dy nk myusu pdhal xsmpai 5mnt Bru lps nyusu, tggl skjp pg dapur melalak2 nangis smpai tsedu. Normal ke awk2 sume? sbb ad org bgthu ble ank dh mkn bsr krg nyusu

1 Balas

Waalaikumussalam. Maybe dia x blh nk berenggang dgn awak dan nak menyusu je sbb susu awak dh makin kurang. Tu yg dia rasa tak cukup. Jgn stress2..nnt memang susu pun akan menyusut. Kena +ve thinking, relax n byk2 minum air masak @ milk booster