Prenancy test

Assalamualaikum...sy nk tnye,test strip tu sy amik pd 12/2 jam 9mlm,test yg kedua warna pink sy amik pd 15/2 waktu subuh..betul ke dh nek 2 line???

Prenancy test
8 Balas

Tahniah sis, betul dah tuu. Byk berehat taww jgn buat keje2 berat. Doakan sy ada rezeki bby yaa. Sy baru je gugur 2 minggu lepas 🥲

3y ago

ok ka mamariam..Saya bli dh xmnum lg sbb scan xnmpak lg.qisau jgk sbb bln 9 ritu gugr

Tahniah sis..jaga diri dan kesihatan doakn sy jugak dpt rezeki ank tahun 2021 ni🙏🏻

3y ago

Insya Allah...semoga awk jugak dpt rezeki anak tahun ini...Aaminn...🤲🏻🤲🏻

tahniah sis. doakan Saya semoga cepat lekat. aamin ya rabbal aalamin

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻 doakn utk sye jgk

btul tu positive..tahniah 😊

3y ago

sama2 ☺️

Ye 2 line dh

Yaa , positif 🌷

3y ago

sama².. take care 🥰

ya