Sakit bhgian ari2

Assalamualaikum..sy nk tnya lh pde ibu2..siapa ade pengalaman cmni..sy tgh mngandung ank no 2..knpe sy mdah sgt sakit bhgian ari2 sdng kn kdungn sy bru 16 weeks..setiap kli sy cek up x pnh nurse ckp air kncing kotor smua cntik..tpi x thu knpe sy sakit d bhgian ari2...sakit die tu smpai x blh pusing..Time nk duduk bgun serta nk cangkung die jdi sakit .. nk jalan pon jdi sakit..3 kli sy bercite pde dokter 2 kli d klinik yg lain2.. last skli kna bwak ke hospital tuk scan tpi still dorg ckp xde pape baby ok aje..cek air kncing xde mslh..sy kerap kncing..pergi tandas x smpai 5 minit ase lgi nk kncing hri ni dh bpe kli sy ke tandas..sy jgk jrng minum air mnis mmng lbih suka minum air msak...mse ank first bnyk kli sngkut air kncing kotor tpi xde plk sakit bhgian ari2..dpt tahu kencing kotor setiap kli cek up nurse ckp air kncing kotor bru lh sy thu..klau mnyebab kn bersama sy kurng bersama ngn somi..bnde tu buat sy tnda tnya setiap kli dtg sakit sdng kn dokter cek xde mslh ..🥹

6 Balas

Macam sya pon penah kena.. scan smua ok.. lepastuu doc ckp kemungkinan ada batu karang.. dan doc bagi ubat .. 2hari mcm tuh Alhamdulillah hilang.. doc nak x ray tpi sbb sye prgnent x bole nk x ray.. so dia bagi jeh ubat .. tpi ubat letak dlm air lah ..