baju mengandung

Assalamualaikum...sy nk jual baju mengandung beli xpkai lgsung besar beli online nk jual murah je 2 rm50...siapa berminat bgtau ye...?

10 Balas

Saiz berapa kak.. Kalau besar sy x muat... Kalau kecik okey la. Sbb sy dah 7bulan nak masuk 8bulan . tapi perut mcm org mengandung 4bulan halus x brpa npk. Tapi bnyk seluar yg x blh pakai dah.. 🤗

5y ago

Owh besar ni dik...ikut ukuran dada ok dh tp bile dpt besar dan labuh akk ni rendah...