pregnancy

Salam, kat sini saya ingin bertanya dan ingin tahu... Boleh tak ibu hamil cabut gigi..usia kandungan 18weeks 5 days...dah mcm2 cara sya buat utk hilangkn sakit gigi...tetap rasa sakit...siang mlm xblh tido...maaf bertanya sbb sya xtahu sama ada blh cabut ataupn x semasa hamil..sbb sy preggy anak pertama...

1 Balas

Kena jumpa dentist sis. Bwk sekali buku pink. Rasanya boleh pada 2nd trimester. Tapi apa2 pun kena refer dentist. Make sure susu jangan skip.