pasal sengugut

Assalamualaikum..sy nak tanya betulnje org ckp ade sengugut x blh pregnat

2 Balas

Tak betul. Saya masa bujang, setiap kali period kena senggugut, setiap bulan jugak akan berguling guling sampai kena mkn ubat tahan sakit. Tapi lepas kahwin 5bulan, dapat tau mengandung.. Lepas je bersalin dan datang semula period tak pernah kena senggugut lagi.

X semestinya , selagi ada rahim, selagi tu blh pregnant, sy time bujang sengugut tiap bulan tp blh je preggy