sengugut

Assalam mommy2.. sy nak tanye , skrg ni sy kerap sgt sgugut .. kandungan baru 27 week.. semlam tgh mlm kne sengugut..pg ni kena sengugut lagi,. Normal ke?

4 Balas

Pergi je hospital sis. Nanti doc check jantung baby n semuanya. Sekurang2nya xde la risau sgt daripada duduk rumah rasa risau je kan

4y ago

Sengugutnye kejap2 hilang sis😂😂ni kalau sengugut lg br sy akn pegi hspital

wasalam mommy. kalau sakit kerap better rujuk hospital sebab kandungan baru 27 weeks.

4y ago

Tq sis... Sy akn pegi ptg ni tp tgu husbemd balik keje

Kalau sakit sgt dan kerap tu pg ke hosp. Nnt doc check..

4y ago

Tq sis.. sengugutnye kejap2 hilang.. ni kalau sgugut lg br sy g cek sis

Better pergi hospital

4y ago

Tq sis..sy tgu husbend balik keke je skrg ni