suka makan pedas

Assalamualaikum..sy nak share..awal mengandung biasa ke kalau ibu2 suka mkn pedas?sy baru nak masuk 6minggu..tapi sy suka mkn pedas mengandung yg nombor 2 nie?..makan pulak x berhenti..sy kuat mkn yg nie..dan x ada rasa alahan lagi..

2 Balas

Sya pun msa 5weeks suka mkn pedas n suka mkn semua mknan tp masuk 7 weeks rasa mual dh dtng pulak..tengok mkanan yg sllu kt mkn tk suka pulak..skrg rasa nk mkn yg segar2 n pnas..mcm bubur..tembikai..orange..

4y ago

Ye lah sis..doa kita kn agar babys n mommys slly sehat lah ye