Maternity wear

Assalamualaikum. Sy nak sedekah maternity underwear size XXL. Baru & ada tag lagi. Sy x sempat pakai. Keguguran pada 17minggu. Mommy2 ibu2 plus size recommended.

15 Balas

Waalaikummussalam. Takziah kepada puan sekeluarga. Semoga bayi puan ditempatkan dikalangan orang yang soleh dan solehah dan menjadi asbab untuk puan bertemunya di syurga insyaAllah. Al-Fatihah.

Salam takziah. Boleh simpan untk next pregnancy nnt. Tp klo nk sedekahkan pd yg memerlukan bguz. Moge dimurahkan rezeki sis..

salam takziah utk sis n suami.. smoga sis & suami dmurahkan rezeki ank lg & lg lps nie.. insyaAllah..

Wslm..salam takziah sis..sy pki xl tapi klo sis nak sedekah sy perlu byr kos pos ke ?

Salam takziah..semoga ad rezeki akn dtg buat sis..aaminn..ank syurga menunggu Satu di sana

Takziah sis, boleh je..sy pakai xl, 2xl boleh je tu

Waalaikumussalaam..takziah kpd puan..

Waalaikumussalam, salam takziah sis

Takziah iya sis. Moga teros tabah.

Waalaikumussalam takziah awk.