Nak bagi baju pregnant

Assalamualaikum. Sy nak bagi baju pregnant pada mommy plus size XL/XXL. Sy keguguran bulan 3 hari tu..usia kandungan 5bulan. Skarang baru kuatkan diri utk kemas barang2. Sy ada 2 blouse & 1 seluar. Semua brand SCARLET,beli di Aeon Shah Alam.. Blouse2 tu x sempat pakai sbb konon standby bila perut dah besar,cuma siap basuh je. Seluar sy pakai sekali. Kalau ade yg nak..boleh komen kt sy. Tanggung postage je. Kalau nak pickup sendiri pun boleh di Shah Alam. Thank u.

2 Balas

simpan je puan... insha'Allah nti ada rzki lg. biasa lps keguguran ni rmai ibu2 midah lekat balik. moga2..

wasalam, sy masih awal lg, sy doakan awk ad rezeki nanti,maaf tanya gugur kenapa dah besar dh 5 bulan tu?