ubat yg boleh melegakan batuk

Assalamualaikum..sy hamil 28 minggu dh 4 hari sy batuk badan pun rasa tak selesa..sy dh pergi klinik tp satu ubt je di berikn DN tak melegakan...? Boleh bantu sy ..? terima ksih

1 Balas

Ramai juga ibu- ibu pregnant kena demam selsema. Macam anak bawah 2 tahun jugak, tiada ubat selsema dan batuk doktor kasi untuk ibu pregnant tau. Yang ada paracetamol tu aje. Jadi selain balm, ibu- ibu tengah batuk boleh mandi dengan cf bath ni tau. Mandian dari essential oil yang dikhaskan untuk demam, batuk dan selsema. Ibu pregnant boleh guna Baby newborn- dewasa pun boleh guna. https://wa.me/60142659754