Bagaimana cara melegakan batuk... Doktor Dh bagi ubt tpi msh tidak membaik.. selain dri ubt ubatan

#hrp ada yg membantu #xselesa #xblhtdur

2 Balas

Sy 9bln alah batuk.. sampai lah jmpa sorg tukang urut ni.. dia bg petua alhamdulilah trus baik esoknya.. lemon sepotng nipis buh dlm air yg panas berasap.. jgn tgu sejuk minum.. minum pelan2.. mula2 mcm kene Garu je tekak... lam2 legaaa.. selawat lh dl yer.. jgn buh gula ..

Minum madu kelulut asli sis. Sy pun pernah batuk cepat je baik lps amal minum madu. Tak makan ubat pun. Madu kelulut bagus juga utk cegah bayi kena kuning yg tinggi