batuk vs preggy

Usia hamil 5bulan 4 hari...masalah saya sekarang..batuk tanpa kahak...bila batuk sampai terkencing..sbb nak tahan perut rasa xselesa....dah mkn ubat klinik yg jenis tablet(hijau).still tak okey....ada tak yg pernah alami??...dan guna kaedah..atau perubatan tradisional yg lain utk melegakan batuk???

2 Balas

Masa saya pregnant pun saya ada kena batuk.. Saya ikhtiar minum air halia madu panas. Alhamdulillah, elok batuknya. Saya pun ada search yg minum air halia ni sebenarnya bagus untuk org pregnant. Tak merbahaya dan boleh bantu atasi morning sickness. Semoga dikurniakan kesihatan dan kesembuhan pada sis. Aamiin 🤲🏻💕

.. minum air bnyk puann.. it works. Sbb preggts xbole minum ubat kn..