Pampers & wet tissue

Assalamualaikum, Sy before ni pakai huggies utk pampers dan wet tissue, utk dua dua anak, sbb serasi.. Sy baru tahu huggies ni brand related to israhell, sy nak tanya ibu ibu sini, pampers yg ok dan berpatutan dan x mudah bocor, anak kedua baru nak masuk 3 bulan, kencing berak banyak..

4 Balas

Saya dah try few brands pampers tapi brand molfix (pack hijau) yg the best! Kurang bau dan tak bocor so far.

sy guna brand molfix. lebih kurg jg dgn huggies.

6mo ago

ok thanks.. nanti sy try.. 🥰

mommypoko is the best srsly !

6mo ago

pernah pakai.. tp quite mahal.. nak beli yg marhean je.. hehehe..

dah try molfix?