Survey brand pampers

Hi mommies, saya #firstmom to be due 22/6. Barang baby dh complete tggl pampers & wet tissue shj. Boleh x suggestkan brand pampers yg sesuai utk newborn & hrga mampu milik 🤣 Even saya tahu utk NB kena try & error brand ikut pada kesesuaian kulit baby tapi cuma nk minta pandangan. Saya ada survey brand ni, saya tgk hrga pun masih ok. Ada anak mommies yg guna brand ni tak? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

Survey brand pampers
8 Balas

Sy dari awal tau pregnant, sy rajin request sample pampers online. lepas tu sy beli sebungkus je pampers mamypoko. Due date sy 14/6 ni. Wet wipes pula sy mix beli di supermarket dan baby fair. Kalau ada baby fair di area awak. Awak rajin-rajin survery harga. Kadang boleh borong wet wipes murah-murah. 🥰

Sya pun lebih kurang due awak 25/6 ni. Saya baby first, hri tu survey2 dgn hsbnd psl pampers jugak, tapi dia dah beli yng mcm dalam gmbar tu, hehe, nasib sebungkus je, dia beli tak tanya sya pulak, sbb takut baby tak sesuai ke ap kann.

anak 1st hritu, dr newborn pakai petpet pastu tukar ke diapex nb plk..dah saiz s tu ada pakai diapex, drypers, drypers classic..bertukar2 smpai la bebas pampers..utk yg 2nd ni, beli dah diapex nb..tggu baby keluar je

Macam yang awak sedia maklum pampers kena try and error. 😊 Untuk anak saya tak sesuai. Naik ruam merah merah walaupun pampers tak penuh sedangkan tak sampai 30min pakai. Anak saya pakai Petpet & Applecrumby.

sy tiga2 ank semua sy pakai petpet atau drypers,alhamdulillah sesuai dgn kulit ank2,ank no 4 due 20/6 sy beli drypers yg plastik biru tu je in sha allah hrap sesuai la dgn ank nt..

Sy beli brand molfix je sis.. sebab bru nk try bila baby keluar nanti.. x sesuai tukar lain.. mcmtu je..

Sy dari anak first Smpai nak masuk 3 ni semua pakai huggies pek biru tu

i pun beli pampers ni juga,tapi blm try... tggu baby keluar 😄