Sop bersalin

Assalamualaikum. SOP hospital memang czer ke kalau Positif Covid19? Walaupun bukaan dah 4cm - 6cm? #firstbaby #ingintahu

6 Balas

x sure pula , mcm kwn sya dia kena induce dlu dua kali.. lps tue xbukak jalan bru doc decided czer.. xtau laa pulak kalau mmg kena covid19 ngam2 masa due atau mmg dh ada bukaan.. sbb kwn sya tue dia admit masa week ke 36 kuarantin kejap week ke 37 bru kene induce..

klau da ada bukaan Dr bg bersalin normal klau lmbt atau xde czer laa

ada org cerita mcm tu ke? sy first time dgr juga ni bila awk kata gini

3y ago

Yup prosedur skrg mmg macam tu kalau bukaan lambat sangat

waalaikumsalam saya tak tahu lah pulak sbb due Bulan 8 ni

x pun sis. kawan saya +ve alhamdulillah bersalin normal

3y ago

Kalau bukaan cepat, mmg boleh normal

yee betul sbb dr tak boleh tunggu lama