unknown location of pregnancy

assalamualaikum..skrg dh masuk 5 mggu kehamilan sy.. masuk camera kt bwh dgn scan.. dh byk kali buat tp belum nampak kantung baby.. darah merah keluar dari hari ahad sampai skrg.. bila sy tnya doc adakah sy kguguran doc ckp bukan sbb dinding rahim masih tebal.. pangkal rahim pun tak terbuka.. dari 23 hb dec sy admit ward sampai ke hari ni than tak tahu bila boleh keluar.. upt dh buat 7 kali still positive hcg dh amek peningkatan ad menaik sdikit.. sampai skrg sy tak tahu apa status kandungan sy dan masih adakah baby dlm perut sy.. doakan sy kuat lalui ujian ni yer sahabat ?doc ckp ad dua kemungkinan.. luar rahim atau masih awal pregnancy..

1 Balas

Normal pregnancy bhcg naik 2x ganda... Klu x sampi 2x ganda naik. Possible ectopic. Plus 5w patut dah npk kantung if scan bawah.. Doa ja bnyk2.. hope late ovulasi.. so x dpt detect kantung.

5y ago

setakat ni doc xdpt detect lg apa mslah dan sy masih menunggu apa keputusan.. terima kaseh sis..