confused

Assalamualaikum..saya nak tanya. Takut la ada yang pernah alami mcm saya. Saya dah 7 tahun kahwin..belum ad rezeki lagi nak timang baby..doakan ya. Saya punya period teratur. Sama ada cpt 2 hari atau lmbat 2 hari itu biasa. Cycle 28-31hari. Haritu 3hb jun sepatutnya saya period. 5 hari sebelum pinggang semua dah rasa sakit mcm nak senggugut tapi xde apa² pun. 4hb jun keluar darah. So saya ingat period. Tapi tunggu² sampai 8hb bersih je. Sya try cek upt tapi negatif. Then smlm 9hb jun saya pindah rumah jadi ad turun naik tangga.. Ad darah keluar. Darah pekat ketul kecik².. Pastu ptg sikit keluar warna pink..mlm sikit dia dh coklat² dan hari ni dah bersih. Saya nak pergi klinik tapi sini dengan klinik sangat jauh. Hosp pun lagi la. Ada x yg pernah jadi macam ni?

1 Balas

sy baru je kene sis. sebijik mcm sis, sampai pergi klinik lah 🤣 cycle period sy pun mcm sis 28-31, tiba2 lewat dkt 2 minggu, then ada spotting mcm sis, tiba2 bersih, upt negative. dah berhari2 baru period huhu

4y ago

Sis pergi klinik doktor ckp apa? Then dia bagi ubat apa?