Sekadar bertanya

Assalamualaikum..saya nak tanya kalau nak buka buku pink usia kandungan berapa yer?kalau macam nii dah boleh buka buku pink ke?

Sekadar bertanya
2 Balas

Waalaikumussalam. Mcm kurang terang. Berapa hari lewat period? Tunggu la sebulan lewat period. Lpstu test semula UPT. Tgk line sama terang tak. Kemudian baru pergi klinik untuk pengesahan kehamilan. Dah disahkan hamil nanti nurse bagi tarikh buka buku. Saya buka buku masa 10w lebih.

Dari upt stick saja tk blh nk anggar dh berapa minggu. Tgk dulu dh berapa lama lewat/tk dtg period, kalau dh sebulan tu boleh pergi klinik swasta utk scan confirmkan pregnancy dulu. Dh confirm, ada heartbeat apa semua blh je nk buka buku pink kt kk.