Ukur lilit kepala bayi

Assalamualaikum....saya nak tanya anak saya 9 bulan berat 7.4...tinggi 68 normal ke ukuran lilit kepala dia 42cm? Sebab semalam graf ukur lilit kepala X cantik duduk dekat line merah terus doctor tu cakap kepala anak kecik....

3 Balas

salam sis, anak sis macam mana sekarang? anak saya baru checkup isnin lepas, sama situasi macam sis juga....nurse cuma cakap kalau tak de perkembangan pergi jumpa pakar...saya risau sangat dah ni, boleh tahu anak sis macam mana sekarang?

hai sis,anak sis mcm mne? sebab saye skrng anak 9 bulan berat 9.5kg ukur lilit kepala 47cm

salam sis...mcm mane anak sis?ok x?