08 January 2020 ♥

Assalamualaikum:)) Saya baru lepas bersalin anak perempuan @ hospital Ampang pada 8/1/2020 pukul 12.54pm.. Berat bby 3.03kg.. ????

08 January 2020 ♥
35 Balas

Alhamdulillah.. tahniah sis. Selamat brpantang.. doa kn kmi yg lain2 juga dipermudh kn bersalin nty.. aamiin

Tahniah.. Saya pula masih menunggu hari2 untuk bersalin.. Huhu harap tak ada apa2

Alhamdulillah.. tahniah Puan... Selamat berpantang.. semoga baby & ibunya sihat sejahtera

Alhamdulillah. Comey nya awak ni. Moga membesar dgn sihat. Selamat berpantang sis

Alhamdulillah tahniah awk selamat berpantang semoga ibu n baby sentiasa sihat.

W'salam.. tahniah ibu.. selamat bpantang 😊😊comel baby girl 😍😍

Comelnyaa. Tahniah sis. Semoga baby & sis sihat walafiat. Aaamiinnn3.🤗

Tahniah sis😍birthday dye sama dgn saya hihi selamat brpntang

Wslm.. alhamdulillah tahniah mummy!😘 selamat berpantang💓

Alhamdulillah. Geramnyaa tengok baby bambam ni 😍😍