Benang jahitan

Assalamualaikum Normal ke saya dh 38hari bepantang. Jahitan dh kering. Tapi baru ni saya perasan ad benang tekeluar sikit. Takot pulak. Apa perlu sy buat?

1 Balas

sy pernah jugak macam tu, nurse kata normal je selagi luka tu masih takde keluar darah atau nanah. biar je benang tu, tak perlu ditarik, tak perlu buat apa apa kat benang tu, nanti dia akan luruh sendiri

1y ago

ye czer bulan 11 haritu. yang penting jaga je luka baik baik 🤍