nak minta pendapat..

assalamualaikum..normal ka klu kuat kencing tp mlmja..kandungan sy bru 2bln..

13 Balas

I pun sma huhu letih tau ulang alik mcm nk bli tampui je tpi masalah kena basuh kena la gi tandas..da 2 kli terpijak kaki suami gara2 ne ah asik2 kencing terkejut suami dipijak mama buyung suami kata sobar je laa😂😂😂

5y ago

Hahaha gelap kn da la mata x buka siapa la npk 😂😂😂

Sama sis. Kadang tak sampai 5 minit, lepas keluar tandas masuk lg. Kadang2 bertapa kat tandas tu sebb malas nak ulang alik. Mata naik rabak sebabkan ni la. Dah tido lena tetiba terjaga. Berkali2 pulak tu.

Mula2 sy ingt normal.... Rupa2nye ada GDM 😂😂😂 sy tgk kakak ipar sy x de GDM x pulak selalu pi toilet.. So sy anggap GDM mother je kutttt..

Sama jugak mcm saya masa awal2 tu. tengah2 malam tu pun akan tersedar sbb rasa nk terkencing. Skarang dah 4 bulan masih mcmtu jugak😂

Normal dear. So caranya kalau malam sy kurangkan minum. Pagi baru sy minum sebanyak2nya. Supaya x dehydrated. ☺

Normal. Sy skrng 6 bln baby dah pndai brgurau. Nk kencing xthn. Tp bila p toilet.. Xjd nk kencing😅

Wslm.. Sama la sy asal malam je bnyk kali la terjaga asyik nk kencing je

Sama mcm saya sis. Kandungan 2 bulan lebih. Asyik kencing jaa..

Nurse ckp normal.. Sbb rahim kita mmg area pundi kencing..

Wsalam. Yup, normal tu. Bertabah la ye kne bgn mlm2 🤭