Perut

Assalamualaikum..nk tny..kandungan sy dah 33 weeks..ada x ibu2 kt sini kdg2 bila tekan perut rasa lembut je mcm ada ruang? Kt sblh kiri or kanan..& sblh lg keras..agknye baby dok sblh bahagian je ke? Sy anak first.

2 Balas

Yup lebih kurang dgn sy. Kadang2 suka mengeras belah kanan. Tak pun kiri. Atas perut pun ye jugak. Tak tahu dia sebenarnya dkt mana 😂

4y ago

Heheh biasa la tu. Ruang dah sempit, dok mengeras je kerja dia 😁