Dip and Tell betul ke?

Assalamualaikum Ni legit ke saudari semuaa , saya tk tahu sy dpo berapa tp ygconfirm mmg lmbt lg period should be

Dip and Tell betul ke?
8 Balas

Hanya mata yang selalu test upt je tahu and nampak sebenarnya ada faint line. Puan cuba buat test lagi 2,3 hari ya. Semoga baik2 aje 🩷

7mo ago

Allahu comment sis paling menenangkan saya❤️ baik sis InsyaAllah doa kan saya . Nanti saya cuba lagi test

negatif,, saya pernah lmbt 4hari cek negatif,esokkan period dtng..kalau pregnant akan ada samar2 sikit

InsyaAllah repeat test lg ye, ni sy 2week late period, alhamdulillah dh terang

7mo ago

Kalau dah pekat & double line. InsyaAllah ada baby. Kalau nak lg sure better beli upt digital clearblue. Yg tu lg ok. Tp pastikan ikut cara yg btl time bt upt tu heheh semoga ada berita baik mommy🤲🏻🫶🏻

-ve. Retest after period delay

Semoga ada kabar baik, aamiin❤️

7mo ago

terima kasih sis❤️ Aminnn

Try lagi seminggy

x de pun

-ve