Dip n tell Dpo 12 positive ke?

Salam semua, siapa ada pngalaman macam ni? Dpo 12 baru naik samar macam ni.. kalau macam ni positif ke? Sy ttc 2 thun lebih tak pernah jumpa 2 line. Dip n tell boleh percaya ke? Update: Alhamdulillah cb 2-3 weeks

Dip n tell Dpo 12 positive ke?
14 Balas

boleh jadi hcg rendah lagi same mcm i, tapi sbb 1st pregnancy i go to clinic to reconfirm the scan i suspect ectopic,but no need to worry sbb i ade symptom cramp perut.alhamdulilla now 5 weeks.if xdek masalh ape it's okei re test upt after 3,4 days or seminggu ❤️

3mo ago

i see thank you ❤️ sama la cramp perut jugak n breast sakit. waktu scan dh boleh nampak ke even masih samar?

Saya pun awal mcm ni, tapi keep on check utk hari seterusnya, kalau betul pregnant akan makin pekat linenya. Make sure tima bangun pagi terus buat test, sebb urine paling pekat time pagi lepas bangun tidur. So akan lg accurate

Bulan lepas sy check guna dip n tell samar2 .. Dan 2 jenama lain juga samar2..tp lpastu sy period😥😥.. Tp Alhamdulillah bulan ni rezeki tahun baru 2024 dia naik terang.. 3 alat semua naik terang..

3mo ago

Upt dlm gbr ni yg dpo berapa?

Saya pon macam ni tapi saya +ve DPO 10 guna dip n tell juga , sekarang dah 6 weeks . Insha allah rezeki awak saya pon ttc 2 tahun ☺️❤️

3mo ago

Saya scan 5 weeks tak nampak kantung lagi sebab saya rahim terbalik ( retrovert uterus ) dan saya ada sejarah gugur doc bagi duphaston ( kuatkn rahim ) . Nak nampak jelas boleh request untuk TVS scan . ☺️

Bacaan kalau boleh jgn lebih 1 minit.. biasa kalau nmpk mcm ni mngkin baby masih baru.. lagi seminggu boleh try buat lagi..

Alhamdulillah rezeki tu sis ,,, sama mcm saya haritu samar mcm ni... skrg dh 6 week

4mo ago

Alhamdulillah confirm positif sis ❤️🥰

sis check nanti pakai air kencing yg pertama, sbb hcg paling tinggi dlm tu

alhamdulillah tahniah sis ❤️ sy pn mcm tu juga, awal terdetect 😍

yup tahniah! baru beberapa weeks. cuba lagi seminggu nanti dia jadi pekat lagi

4mo ago

Alhamdulillah dpo14 dah terang 🥰

nmpk mcm positif sis.. cba cek blk lg dlm 2@3 hri