ikat mulut rahim

Assalamualaikum..ni kali ketiga mengandung.mengandung pertama kedua gugur bleeding.ni mengandung lagi tetapi ada kuar darah.skrg 9w.saya nak tanya selalunya kalau nak ikat mulut rahim masa kandungan berapa minggu ? Dan boleh ke kita syorkan pada doc nk ikat...tq

2 Balas

Apa yg sy tau ikat mulut rahim/cervical cerclage utk org yg servik cepat [email protected] mcm ni senang gugur & anak yg lahir pramatang.sesuai prosedur ni bila masuk bulan ke3 dlm 12-14minggu mcm tu

5y ago

Mkna minggu ke 12 tu boleh la prosedur ikat ni ye..perlu ke saya sendiri syorkan pada doc nanti

waalaikumusalam..tak pasti tentang ni cuba awak tanya gynae nanti