ikat pangkal rahim

salam mommy..smlm dr pakar suggest utk ikat pangkal rahim sbb pangkal rahim sy pendek dr biasa..sbb tu 2anak sblm ni lahir pramatang..kandungan kali ini dr nak ikat bila 14minggu nt..ada x mommy yg pernah ikat pangkal r rahim? sakit x? kena duduk wad lama ke?

4 Balas

maaf puan sy tidak pnh alaminya..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp jika ada mommy yg berpengalamn ttg ini blh share penglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

Xsakit. Ada ubat kasi half bius. Actually just 2d1n depends on ur condition jg.. After dat akan ada few days of slight bloody discharge gitu to tak byk.

Hi sis, mcm mna keadaan sis semasa mnjalani ikat pangkal rahim dlu. Sakit tak, dan berjaya tak smpai msuk 37mnggu ?

Mcm mana keadaan sis...