17 minggu

Assalamualaikum.. Nak tnya...normal ke ea 17 minggu lebih X rasa pergerakan dlm kandungan? And sy confuse xtau pergerakan tuh mcm mna. Sebab first time mengandung ? Perut pun mcm org buncit je..X nmpk baby bump..? actually risau jugak. Semalam checkup..nurse x jumpa bunyi nadi baby..normal ke x ea?

14 Balas

Normal je awak. Tunggu 20 weeks ke atas. Bila nurse check heartbeat. Awak kompem senyum je. 😍 saya 20 weeks baru dengar heartbeat bby. Sbb perut saya kecil. Now dah 27 weeks, perut nampak mcm 3 bulan je. Tp hearbeat bby kuat betul. Hihihi. Sabar okay. Selalu usap perut. Bby awak baru nk membesar. Bila dah bergerak nnti mcm padang bola dia buat 😂

4y ago

Perut sy pon kecik sis😁X nampak sgt. Doakan sy ea sis 😘