17 minggu

Assalamualaikum.. Nak tnya...normal ke ea 17 minggu lebih X rasa pergerakan dlm kandungan? And sy confuse xtau pergerakan tuh mcm mna. Sebab first time mengandung ? Perut pun mcm org buncit je..X nmpk baby bump..? actually risau jugak. Semalam checkup..nurse x jumpa bunyi nadi baby..normal ke x ea?

14 Balas

Sy rasa baby gerak dlm 16 weeks lebih. Mcm rasa ada angin dekat perut blup blup gitu. skrg dh 20 weeks lebih kalau lapar je mmg serta merta tendangan padu dpt 😅 seronok nnt sis sengih je sorg2. heartbeat tu masa sy gi kk baru2 ni nurse tekan kuat dkt perut pakai benda tu baru dpt dengar. Sis try dkt klinik lain ya. Maybe masatu tk dpt cari dgn betul yelah baby tgh aktif gerak2.