17 minggu

Assalamualaikum.. Nak tnya...normal ke ea 17 minggu lebih X rasa pergerakan dlm kandungan? And sy confuse xtau pergerakan tuh mcm mna. Sebab first time mengandung ? Perut pun mcm org buncit je..X nmpk baby bump..? actually risau jugak. Semalam checkup..nurse x jumpa bunyi nadi baby..normal ke x ea?

14 Balas

Waalaikumusalam.. Saye dh masuk 19 minggu ..still xrase lagi pergerakan baby .. Alhamdulillah checkup haritu baby sihat even xnmpk mane baby bump 😅 .. Ramai tegur xnmpk mane pun even dh nk msuk 5bulan .. Xpe kecik2 senang nk bergerak .. Huhuhu

4y ago

In shaa ALLAH baby ok.. Mummy kene jage diri leklok .. Doa bnyk2 moge urusan kite brjln dgn baik😀✌