17 minggu

Assalamualaikum.. Nak tnya...normal ke ea 17 minggu lebih X rasa pergerakan dlm kandungan? And sy confuse xtau pergerakan tuh mcm mna. Sebab first time mengandung ? Perut pun mcm org buncit je..X nmpk baby bump..? actually risau jugak. Semalam checkup..nurse x jumpa bunyi nadi baby..normal ke x ea?

14 Balas

Sis pegi klinik swasta lain sis.. InsyaAllah ade tu heartbeat dia semua.. Perut saya bergetarr klo pas mkn atau sblom mkn.. Klo mkn lmbat abis perut saya.. Skit je.. Entah ape dia buat dlm perut nii.. Yg psal bump tu.. Sis xyah risau xnmpk bump ke apa.. Asl sis dgn baby selamat 😘

4y ago

Eaaa..masa g klinik swasta kat kedah "klinik Dr asmah" masa check tuh ada heartbeat smua..Dr ckp jantung ngn nadi smua okay..balik Sarawak nih g hosp kerajaan je..smlm check nurse kata xjumpa bunyi heartbeat.mungkin dia X check sgt kot mcm Dr asmah..bila xdpt dgr heartbeat tuh terus rasa risau sgt².😌btw,tahniah sis.hehe😘