Lebatkan Rambut Anak

"Assalamualaikum...nak tnya mcm mna ye nak lebatkan rambut ank yg dh dimakan bantal...rambut dpn dan atas jer ade...blkng ngan tepi xde...dah sapu mcm² jnis mnyk rambut dah tpi rambut die tumbuh halus dan sikit jer...dah x mcm rambut asal masa baru bersalin tu lebat...!!!"

2 Balas

Sis boleh try product ardora. Hair oil dia boleh lebatkan rambut baby. Memang 100% berkesan. More info boleh pm http://www.wasap.my/60176445205/nakardora

4y ago

Owhhh yeke ok terima kasih sis sudi share...nnti sya cuba ye...😊😊👍👍