Ragam pregnant

Assalamualaikum..nak tanya..cmna nak elakkan diri dari malas dari semua keje rumah,hias diri..ada ke yg time pregnnt cmni?😭😭😭😭 .da banyak kali muhasabah diri,still jugak malas tu ada.. #firstbaby

50 Balas

saya pon sama mlas je..asik nk bring je..tpi tak nk tdo..msak mmg tak boleh dri awal smpai skg 19w msih tak bolehh..msak sebb tak boleh bau bawang..nk bau tumis msti pning dn muntah..

normal ba tu sis😂 sy dari trmster pertama smpai kedua kalau dirumah nah mcm nek lampir..hahaha.. bejalan la baru cantik² tapi trmster tiga ni alhamdulillah rajin sy becantik²

4y ago

mana tidak mcm nek lampir kadang tu seharian tidak mandi pakai baju kelawar lagi😂..nasib baik laki tidak tegur

hahah smela jd kuat tdur .da la work from home pulak..duk snsorg dkt rumah .nmpk katil je. risau pulak org kata klu kuat tdor ni bby lmbt klua la apala. 😑

sy dari 1st dengan 2nd trimester breakout teruk dan mmg malas sgt nk berhias. masuk 3 trimester terus rajin berhias. mlm2 pun wangi2 hehe

tu normal puan..dont wory k.. 😉✌ia trjadi semulajadi esp ms preggy..hehe ada kata sbb pmbawakn ms preggy.. Wallahualam #TAPsupermoms

sama la..2 kali preggy, dua2 mls 😂😂 mujur la suami jenis paham & tlg uruskan anak sulung, urus kan kerja umah & msk 🤭🤭🤭

Mmg normal tu sis. Peduli apa org cakap. Mcm sy 😂🤭 first baby haritu je rajin.. skrg.. nak tido je kalau bolehh. Haiz

Sama la. Saya punya malas tak boleh bawak bincang. Satu kerja pun tak boleh nk buat. Letih macam apa...mmg nak tidur saja

sama laaa .malas ya robbi.. mlm tk blh tdoq, siang ja blh .. dh mcm kera duku dh sy ni 😂😂😂

saya pun malas,dahla duduk dengan mak..asyik kena bebel..saya dah tak larat nak dengar..saya buat bodoh je..