Siapa yang ada pengalaman macam saya?

Assalamualaikum. Nak tanya siapa pernah or sedang ambil pil kesuburan. Skrg sy cycle yg kedua. Antara kesan2 ubat tuh, saya mengalami sakit di bahagian ari ari yg amat sgt, sakit payudara, sesak nafas dan sembelit. Masa cycle yg pertama x rasa sume nie. Mungkin ubat kurang jalan. Doc kata kesan2 tuh sbb ubat tuh tgh jln dgn badan sy tuk cycle kedua nie. Dah scan semua dlm keadaan baik and doc ckp telur sy tgh byk kesan dr ubat. And doc pun ckp ubat thn skit pun tidak akan berapa membantu sy untuk mengurangkn rasa sakit pada ari ari. Soalan sy bagi yang pernah alami, berapa lama kebiasaan kesan nie akan hilang? And adakah sepanjang anda mengambil pil kesuburan merasa sakit begini? Sebab selepas pulang berjumpa doc sakit di bahagian ari ari semakin sakit dan menganggu kerja serta aktiviti harian sy. Sy ada berfikir untuk berjumpa doc kembali jika kesakitan tidak berkurang.

1 Balas

Sis makan ubat clomic ke??kalau clomic memang itu simpton nye...macam senggugut..kalau sis biasa dengan senggugut, tak masalah...sebab sy makan clomic 5 cycle memang macam sis...tapi sy da biasa sebab senantisa senggugut...

4y ago

Alhamdullilah akhirnya...2 cycle je makan clomic...jaga elok2 dan banyak kan minum air putih😊