Sakit Pinggang

Assalamualaikum Nak tanya lah ada ke sapa2 time pregnant ni sakit pinggang nye yg teramat smpai susah nak bgun wlpun baru 12week. X tahan lah sakit pinggang dh dekat 3 minggu x elok2.

3 Balas

Saya masa 10w..dh strt sakit2 pinggang..slalu mintk tlg husband usap2 pinggang..lps husband usap2..lega laa jugak rsa nya..msuk 16-17w dh jrg2 sakit pinggang..msuk 24w..strt balik sakit2 pinggang..lenguh2 1 bdn..slalu mintk tlg husband picit sikit2..skrg dh 26w..sbr je lh dgn skit pinggang..x slesa nk tdo smua tu..

Sy dh 26 weeks. Bru rasa sakit pinggang. Sampai susah nak dpt posisi tido yg selesa. Bangun pagi pun lgi tambah sakit rasa.

Saya..sakit pinggang sejak 5minggu kandungan smpai skrg.. skrg dah 12 minggu.. xdpt bjln or bdiri lama sikit🥹🥹