Berapa minggu baru tahu jantina baby

Assalamualaikum hai mommies☺️ biasa kalau klinik gov berapa week ye bole tahu jantina baby ???#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

13 Balas

4w ago

okee tq jawab☺️

Sy sllu checkup o&g sbb hritu ad mslh leaking awl. Jd sllu jmpa doc, klu diorg nmpk diorg akn ckp jntina ap. Dah 2 doc ckp bnda yg sma g scan swasta pun sama. Jd mmg proceed cenggitu la. Tp smua ketentuan Dia. Kita terima jak

Mse scan 12w kat klinik KK.. sy ada tnye doc kalau nk thu jantina ni biase brapa bulan.. doc ckp 4bulan cmtu pon dah boleh thu.. skrg sy 16w.. 18w nnti doc scan skli ag. Tk sabar jgk nk thu baby boy ke girl😆🤭

4w ago

tuu laa rasa mcm x sabar² nak scan nak tau jantina kan...sy sebulan lg baru dpt scan x sabar🤣

Pengalaman sy masa scan 19 weeks dekat kk, kebetulan nampak terus je doktor tanya dah tahu ke jantina. Then dia bgtahu😁

4w ago

wah bestnya mommy bole tahu awalkan☺️

scan kk 18w dh tau jantina. detail scan 23w pun jantina sama.. scan semula di kk 28w jantina tetap sama.. huhu..

sy 20lbh.. atas scan nampak ke tk nampak. sy dulu tak dicari pun, cek perkembangan dia je, eh jelas plk nampak

saya anak first dulu 16w dah nmpak bebird dia, ni yang kedua tengah 15w, tunggu 3-4w lagi baru nak scan

saya week 20 day 5 pergi buat Anatomy Scan dengan Sonobee. best service 😊

18-24w melalui anatomy scan. cuba cari Sonobee. bagus juga perkhidmatannya

kk slalu bgtau pada usia 32weeks .. tanpa d tanya.

4w ago

oh okok tq sis☺️