berat badan berlebihan

Assalamualaikum..n slmat mlm..nk tmpng tnye n mntk shre pndapat ibu2 yg dh mngndng..sy ad mslah brat bdan brlbhan..stiap kli check up brat sy naik 4kg,jdy ap sy prlu buat???..hrap ibu2 dpt mmbntu sy

1 Balas

kena kurangkan pengambilan nasi sis. sy pun sebelum ni berat naik banyak sangat .then kurangkan makan nasik baru berat ok 😂😂 . .cuba sis minum susu ke . sbb susu boleh buat kite kenyang daripada kite makan benda berat lagi