Pencerahan Status

Assalamualaikum,last period sy hjg bln 2..Hasil UPT sy spt dlm gambar.Adakah sy mengandung?

Pencerahan Status
16 Balas

Saya pun mcm ni last year. Lepastu saya gi beli sekali lagi upt cassete ni dgn jenis strip. Saya test selepas subuh serentak. Resultnya, line kat upt strip lebih terang dari jenis cassete ni.. Alhamdulillah skrg dh masok 32 minggu.. Penantian 11 tahun

3y ago

tahinah sis

Alhamdulillah.. tahniah sis. moga sihat sihat saja sis dan bby.. jaga diri 🥰

Yes sis tahniah...sis SDG bawa babby dalam perut tu....jaga diri ya....

ya..walaupun tak terang tetapi ada dua line ❤️

tahniah sis. alhamdulillah

Alhamdulillah, tahniah Puan. 🥰

positive tu.. tahniah puan

alhamdulilah tahniah sis

tahniah. alhamdulillah

Tahniah sis