scan baby

Assalamualaikum...klau kita scan gegirl tapi bila bersalin kluar boboy..

6 Balas

Mcm sepupu sy. Scan gegirl. Siap beli baju baby pink semua. Dari topi sampai lh ke stokin jdi pink. Keluar2 boboy pula. Terpaksa bgi pakai jgk. Bila baby dah umur 3 bln gitu ramai org sangka baby dia gegirl sebab pakai bju pink muka pun mcm dah mcm gegirl.😂

Mcm sy sis.. Scan girl.. Sy pn dengan penuh perasaan beli bju pink.. Tp sikit ja sy beli sbb bnyk yg kakak sy bgi.. Skli kluar boy plak😆 tp mmang sy nk boy jgk la sbb 3 girl 1 boy.. Jd kluar baby boy, 2 la sda boy sy😊

Cousin sy cm tu la, sudah prepare brng2 baby perempuan, sekali lahirnya lelaki pula hehe

4y ago

Sy harap bnda yg sme jd kt sy🤭 tp sy prepare brg yg unisex.. scan girl, hrapnye boy.. huhu

Blh trjd sis..mcm sil sy mcmtula..scan gegirl..skali kuar bboy 😉✌

Sma dgn mom sy hHha scan2 boy sekali keluar girl hahhaa suprise

wasalam, boleh terjadi 😊