keguguran awal kehamilan

Selalunya kalau gugur awal kehamilan? Banyak tak keluar darah ? Macam haid?

8 Balas

kalau macam saya mula2 sikit ja kluaq macam flex ja tp terus ke hosptal . lepastu dlm beberapa jam guttuh terus keluar darah bnyak. saya 3 hari ja pastu dah okay. sebab masa darah turun tu janin pun keluar sekali kantung. dan itu my first penghuni rahim saya. insyaAllah ada rezeki lagi lepas nih .

Sy gugur 4 weeks keluar darah 3 hr je...hr ke 3 keluar sebuku darah...pergi scan doc kata da kosong...alhamdulillah darah keluar tak lama...doakan sy cepat hamil lepas nie...aminnn

3y ago

kalau saya,,,tak tahu kak,,,pasal cuman haid 2 hari saja tak lama pun,,,tapi,belum lagi sempat cdk doktor

saya mula2 sikit jer.. Sekali betul2 dah nak keluar baru banjir mau dekat 2 baldi darah keluar

samalah dgn saya baru keguguran keluar sebuku darah😢😢😢😢

klau sy bleeding byk.. hmpir 2mggu, 2x gugur dua2 sama

Yeah.. Pendarahan yg byk.. Cepat2 pergi hospital

byk sis klur jg, mcm sy jg sis,, doakn sy cpt2 hamil

3w ago

aamiin

Masa keguguran tu bnyak darah keluar☹️