Sakit di Bahagian tepi kemaluan

Assalamualaikum..hye mommies...sy skrg 20weeks dan ni anak pertama...ada x mommies yg jd mcm sy sakit di bahagian tepi kemaluan tuu...tapi sakit sebelah kiri shj...nak bergerak sakit sgtt...bila x bergerak kurg sakit tp still rasa sengal2...dkt pinggang pun sakit sgt2 strt 18weeks lg...normal ke utk sakit2 ni???#firstmom #firstbaby #bantusharing

15 Balas

sama.. tp untuk kdua dua belah.. sakit masa nak tidur malam je.. anak 1st dulu tak sakitnya.. yg kdua ni sakit.. sbelum tidur buat sikit senanam.. duduk & rapatkn kdua2 belah kaki.. lepas buat mcm tu rasa selesa & dpt tidur mcm biasa..skrg dh masuk minggu ke 30.. 😅