Sakit di Bahagian tepi kemaluan

Assalamualaikum..hye mommies...sy skrg 20weeks dan ni anak pertama...ada x mommies yg jd mcm sy sakit di bahagian tepi kemaluan tuu...tapi sakit sebelah kiri shj...nak bergerak sakit sgtt...bila x bergerak kurg sakit tp still rasa sengal2...dkt pinggang pun sakit sgt2 strt 18weeks lg...normal ke utk sakit2 ni???#firstmom #firstbaby #bantusharing

15 Balas

Rasa macam renjatan letrik kan 😂

8mo ago

Bagus tu Mrs.Drev u kejap jer kalau saya setiap hari time petang hingga malam,sakit area tulang vagina tu,ngilu sgt sgt,nak berdiri dan berjalan payah sgt,time bangun dari baring lagilah payah nak jalan g toilet ngilu kat bawah tu.

Normal saya pun tengah mengalaminya

8mo ago

Yer mom😊

Sy pun tgh rasa.🥺

7mo ago

Saya bukan lagi seminggu dari start kandungan 4 bulan lagi,now dah 6 bulan

Same.. 😌

normal