Sakit di Bahagian tepi kemaluan

Assalamualaikum..hye mommies...sy skrg 20weeks dan ni anak pertama...ada x mommies yg jd mcm sy sakit di bahagian tepi kemaluan tuu...tapi sakit sebelah kiri shj...nak bergerak sakit sgtt...bila x bergerak kurg sakit tp still rasa sengal2...dkt pinggang pun sakit sgt2 strt 18weeks lg...normal ke utk sakit2 ni???#firstmom #firstbaby #bantusharing

15 Balas

saya pun sama sakit dkt tepi kemaluan. ingatkan tak normal 😌

7mo ago

Ngilukan,nak gelak ke nak nangis,bila berdiri ya allah,payah giler nak melangkah tu sampai nak mengucap,sakit teramat sgt,nak g kencing lagilah payah,time bangun dari baring tu